Vem är jag?

Jag är 41 år och bor med min familj i Hossmo, Kalmar. Sedan 1999 har jag jobbat i Försvarmakten och till viss del med fotografi. Intresset för fotografi växte sig starkare och starkare så 2010 startade jag mitt företag där jag erbjuder alla tänkbara tjänster inom digital stillbildsfotografi. Förutom fotoutbildning från Försvarsmakten är jag är utbildad inom Visuell kommunikation och Digital Bildbehandling på Högskolan i Jönköping, samt ett antal korta kurser från fristående utbildningsinstitut. Från 2010 till maj 2014 var jag verksam i Karlskrona med populära fotokurser och många bröllopsfotograferingar. Nu har jag startat upp verksamheten i Kalmar med några kurser och bröllop även här.

Vad är min affärside och varför ska du välja mig som fotograf?
Förutom att jag är kompetent och prisvärd så är jag är mycket flexibel med tidpunkten för fotograferingen. Jag vet hur svårt det kan vara att få tid för hela familjen att träffas på en vardag och kontorstid för att få fina familjeporträtt. Kvällar och helger passar mig bättre än vardagar och kontorstid.

Jag är mycket van att utbilda och har en fördjupad pedagogisk utbildning från Försvarsmakten. Jag får ofta positiv kritik från mina fotokursdeltagare att jag kan verkligen anpassa innehållet på individnivå så både nybörjaren och amatören lär sig mycket.

Det allra viktigaste för mig är att ni är nöjda!

Om ni har några som helst frågor om vad jag kan erbjuda för tjänster eller vilka priser jag har så tveka inte att kontakta mig.

Innehar F-Skattsedel

Bröllopsfotograf Karlskrona Blekinge Bröllop Porträtt Barnfotografering Familjefotografering Studiofotogrefering Studio Barn Familj Fotokurs