Louise och Kristofer

Den 12:e juli hade jag äran att fotografera en heldag med Louise och Kristofer, som gifte sig vid Flottans män i Karlshamn. Porträtten tog vi i Hamnparken och Rosengården, alldeles intill festlokalen. Ett superfint ställe med fantastisk utsikt över vattnet. Vi hade både tur och otur med vädret. Vi klarade oss genom hela förmiddagen och nästan hela eftermiddagen utan regn men strax efter ceremonin var klar så började de första dropparna komma. Sen regnade det resten av kvällen. Vi trotsade regnet ett par gånger för att fotografera och det blev hur bra som helst.

Här kommer några bilder från dagen

mw-fotograf-4401 mw-fotograf-4628 mw-fotograf-4683 mw-fotograf-4719 mw-fotograf-4811
mw-fotograf-6206

This entry was posted in Bröllopsfotografering, Eventfofografering, Porträttfotografering. Bookmark the permalink.