Företag

Behöver ni en fotograf?

Behöver ni bilder på era anställda, bilder för er hemsida, reklambilder, bilder för årsredovsningen eller någon som fotograferar erat företagsevent? En invigning, ett jubileum eller kick-off?
Det kan vara klassiska porträttbilder, kontaktbilder eller temabilder på företagets verksamhet.
Jag kan även fotografera mot ”Green-screen” för optimal friläggning så att ni själva kan välja vilken typ av bakrund ni önskar. Då kan man anpassa bakgrunden optimalt för att passa tex. er hemsida.
Jag har portabel studioutrustning och sätter upp den på ert företag. Era anställda behöver alltså inte åka iväg till en lokal någon annanstans vilket tar tid. Istället får era anställda en länk till en bokningssida där de själva väljer när de vill bli fotograferade. Beroende på hur många anställda som skall fotograferas så erbjuder jag en eller flera fotograferingsdagar med ca 40 tider per dag. Varje fotografering tar ca 5-10 minuter av den anställdas arbetstid.

Jag har fotograferat åt många företag i Blekinge/Kalmar-området. Bland annat Regionförbundet i Kalmar län, ALMI Företagspartner, AGB Service AB, Bitzer Productions och LFV.

Kontakta mig så får ni en detaljerad offert från en kompetent, prisvärd och flexibel fotograf.

Mäklare
Jag gör bostadsfotograferingar på uppdrag av mäklare och privatpersoner. Kontakta mig för en offert.

Se även min Facebooksida: www.facebook.com/MartinWesterstrandFotograf

LFV

Invigning av nya flygledartornet på Ronneby Flygplats

Invigning av nya flygledartornet på Ronneby Flygplats

Reportagefoto:

Mäklarbilder:

bostadsfotograf_mwf_low-res_-2 bostadsfotograf_mwf_low-res_-3 bostadsfotograf_mwf_low-res_-4 bostadsfotograf_mwf_low-res_-5 bostadsfotograf_mwf_low-res_ bostadsfotograf_mwf_low-res_2269